Női Workshop

 

 

„Tudatosan ellazulni, könnyedén irányítani”

Az intuíciónk újrafelfedezése egy hatékony lovas tréning segítségével

 

             


 Az egynapos workshop célja, hogy a legkülönbözőbb területeken megerősödjünk vezetői szerepünkben, arra bátorít, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat és fejlesszük azon képességünket, hogy, akár határokat húzva, érvényesüljünk - mindezt annak tudatában, hogy a nők másképp kommunikálnak és irányítanak, mint a férfiak.

Kapcsolatba lépni a lóval azt jelenti, hogy célzottan foglalkozunk saját kommunikációs képességünkkel, legyen szó a gyerekeinkről, párkapcsolatunkról vagy kollegáinkról. Megláthatjuk saját konfliktuskezelési mintáinkat, feltérképezhetjük saját frusztráció toleranciahatárunkat és felfedezhetjük saját flexibilitásunkat és kreativitásunkat. Mindezt egy izgalmas, élményekben gazdag önismereti lovas tréning segítségével!

A lovak olyan tulajdonságokkal és ösztönös, tiszta magatartásmintákkal rendelkeznek, amelyek rövid időn belül ráébreszthetnek minket a számunkra lényeges dolgokra. A gyakorlatok leginkább az saját vezetői stílusunkra, a testbeszédünkre és az érzelmi tapasztalásainkra koncentrálnak, ezzel is erősítve bizalmunkat, magabiztosságunkat, fejlesztve empatikus készségünket, elősegítve a letisztult kommunikációt.

A lovak mesterei a testbeszéd megfejtésének. Előítéletektől mentesen készen állnak arra, hogy kapcsolatba lépjünk velük, és őszinte, közvetlen visszajelzéseikkel segítenek minket abban, hogy hogyan legyünk nőként egyszerre gyengédek és határozottak, elfogadóak és célorientáltak, gondoskodóak és sikeresek. Segítenek felismerni erősségeinket és gyengéinket, hogy az újonnan szerzett gyakorlati tapasztalatok fényében még inkább „önmagunk” lehessünk.

Hogy tudjunk tudatosan ellazulni és könnyedén irányítani.


A Horsedream világszerte a lovas képzés és továbbképzés élenjárói közé tartozik. A koncepciónk a gyakorlati élmények megtapasztalása és az elméleti eszmecserék közti harmonikus egyensúlyon alapszik.

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.